Categorieën
Evenement

De kop is eraf

De Douwe Kleefstraloop is traditioneel het eerste evenement van Lopen in Leeuwarden, de serie lopen die de wegwedstrijdcommissie van AV Lionitas het hele jaar door organiseert. Omdat ik ook vrijwilliger was, koos ik er deze zondag voor om zelf de 5 km te lopen. Die had een late starttijd, zodat ik kon helpen met het uitdelen van de startnummers van de 1 en 2 km. Niets mooier dan de kleinste lopers trots hun startnummer in ontvangst te zien nemen. De dag ervoor had ik nog een lange, langzame duurloop op lage hartslag gedaan. Van supercompensatie was helaas geen sprake, maar ik kon toch netjes ruim onder de 30 minuten blijven.

Meer over deze loop op lc.nl

Foto: Humphrey Paap

3 reacties op “De kop is eraf”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.